lördag 12 mars 2011

Puerto Rico

Har blivit lite dåligt med uppdatering det senaste. Igår spenderade vi förmiddagen på stranden. Kl. 14.30 skulle shuttlen, som vi erfarna som vi är beställt kvällen innan komma, den dök dock inte upp förens 15.00. Okej, ändå två timmar till flyget går, det hinner vi tänkte vi. Men köer och paniken över hur långt tid det skulle ta till flygplatsen började komma. Väl framme strular det med betalningen av shuttlen och sen ska det checkas in också. Efter ett tag ger vi upp själv-inchekningen och ber en tant hjälpa oss. Då visar det sig att båda våra väskor har övervikt! Så bara att börja packa om. Inchekade springer vi mot säkerhetskontrollen 10 minuter innan boardingtime fortfarande i våra strandkläder (tanken var att vi skulle ha massa tid på flygplatsen).

Men allt detta stirrande glömde vi snabbt, vi har hamnat i paradiset! Hotellet har många exotiska inslag och inte minst både pool och jacuzzi. Och självklart är det bara några meter till stranden. Än en gång frågar vi oss om man verkligen får ha det så här bra?!

Idag började vi på stranden, det var så varmt att till och med Hanna vågade på sig några stänk av det salta havsvattnet. Eftermiddagen har vi spenderat vi poolen, nu ska vi försöka hitta någonstans att äta och sen hoppa i jacuzzin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar