söndag 13 mars 2011

Puerto Rico 2

Igår kväll hamnade vi i jacuzzin med ett gäng arkitektstudenter från Boston som var här på "studieresa". Efter ett tag lärde Hanna ut de "finaste" orden vi har i det svenska språket och vi skrattade för oss själva när de försökte sig på de svåra uttalen.  Vi somnade till en film med magarna fulla av kakor. Resten av resans motto är att inte hålla inne med det goda längre!

Idag började vi med att sola på stranden. Vi gick upp för att äta lunch på Churchus Chicken, där det visade sig att vi skulle ställa till det för personalen. Utländska gäster kommer nog inte dit varje dag, efter försök att beställa på engelska gick det upp för oss att de inte förstod och det blev fullt liv bland personalen. Den enda som kunde några få ord på engelska kallades till kassan. Hanna lyckades få potatismos med brunsås istället för nachoschip, men tillslut blev det rätt och de hade klarat dagens utmaning. Vi fortsatte dagen med att hänga vid poolen.

Ikväll har vi ätit på stället som verkar vara inne här, inte något vi skulle kalla speciellt mysigt men god mat! Vi har skaffat oss lite information om ön och imorgon eftermiddag ska vi ta oss till Old San Juan. Och självklart har vi som alla andra svenskar inte missat Ove Sundbergs 40-års fest!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar