lördag 19 mars 2011

Ground Zero, China Town & SoHo

Ekonomiska (snåla) resenärer som vi är köpte vi den billigaste tandkrämen vi hittade. Igår kväll var det dags att testa och man behövde inte mer en skruva lite på korken (ja, den har till och med skruvkork) för att inse att vi varit allt för snåla, den både luktade och smakade Jenka-tuggummi vilket gjorde att vi kände oss mer ofräscha efter bortsningen mot innan.

Tidigt idag på morgonen skulle vi gett oss iväg, men riktigt så blev inte fallet. Anledningen var att vi skulle hänga på låset till Century 21, en gigantisk outlet som lite likanade Ullared fast med finare kläder. Det var så stor att det tog oss mer än 1 h att gå igenom och Jossan fick lite shoppat. Nästa mål var McDonalds på Wall Street där det är färska blommor på borden och livemusik i form av en pianist. Därefter begav vi oss till China Town och prutade med marknadsförsäljare, dock charmade vi dem inte tillräckligt bra så det blev ingen shopping. Däremot tog vi lunch i China Town och den var spicy men god! Vi började promenera mot Little Italy och sedan hamnade vi i SoHo, mycket trevliga områden.

Ikväll åt vi hamburgare som man fick kombinera helt själv vilket blev jobbigt för veliga Hanna, men gott blev det tillslut! Vi tog också en sväng förbi Roxy-affären så att Jossan kunde köpa sin efterlängtade väska och Hanna kunde prata med sin nya BFF, dörrvakten.

Imorgon ska vi på gudstjänst i en gospelkyrka i Harlem och till Empire State Buildning.

J&H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar