onsdag 23 mars 2011

The End's Not Near, It's Here

Idag var det shopping som gällde & som vi har shoppat! Om vart annat frågade vi varandra vad vi egentligen köpt & hur mycket till vi får köpa. Vi hade 8 par skor med oss hit, nu har vi 17 par. Det är fler än dubbelt så många om ni inte redan har räknat ut det. Efter att ha gjort ett återbesök på Mood (tygaffären) tog vi en sen pannkaksfrukost.  Sen påbörjade vi den stora shoppingen, vi tog tunnelbanan mot Hannas Hunterstövlar och fick underhållning av tre passionerade gubbar som sjöng härlig gospelsång i vagnen. Det var härligt att se hur nästan alla i vagnen uppskattade deras budskap och insats.

Äntligen hittade vi vår nya favoritaffär Hollister här, helt oväntat bjöd den på personal endast ikläda badbyxor, det var dock svårt att uppskatta detta eftersom vi var klädda för snöblandat regn och det var säker 35 grader i butiken. Ett avbrott i shoppingen blev Jossans efterlängtade cheesecake. Med många och tunga kassar tog vi oss hem till hotellet med värkande armar och fötter.

Ikväll har vi ätit på Times Square och shoppat det allra sista på Billabong och Roxy. Känns som att vi tror & hoppas att det är vår när vi kommer hem. Hannas BFF på Roxy tog ett stort farväl av oss eller kanske mest Hanna, som inom kort kommer ha en ny vän på fb! När vi kom ut igen var det värsta haglet, himmlen hade öppnat sig & kastade ner isbollar, de annars fullsmockade gator var snabbt tömda.

Efter att försökt få någon slags ordning på alla våra saker, 17 par skor och alla nya kläder & dessutom fått i det i våra väskor blev vi sjukt sugna på Pink lemonade. Att vi redan tagit på oss pyjamasen hindrade oss inte från att springa ner till "the store next door" med våra sista cent.

Stämningen är inte riktigt lika laddad som den brukar vara när vi packar ihop våra saker för ett nytt mål. Imorgon går flygplanet tyvärr inte vidare till ett nytt spännande ställe utan det är dags att åka hemåt. Vi hoppas att ni 50 trogna bloggföljare står på Kastrup flygplats med stora " Välkommen hem - skyltar" fredagmorgon 08.10!

J&H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar