måndag 14 mars 2011

Old San Juan

Större delen av förmiddagen funderade vi på vad klockan var, det blev en ganska hetsig diskussion kring detta! Orsaken till detta var att när Hannas klocka ringde vid åtta var Jossans klocka nio, alltså skiljde det en timme mellan klockorna trots att de alla andra morgornar har ringt samtidigt. Vi bestämmde oss för att följa Hannas klocka vilket framåt två visade sig vara det rätta. Vad som hänt Jossans klocka är fortfarande ett mysterium...

I eftermiddag tog vi taxi in till Old San Juan. Det visade sig bli en mycket lyckad utflykt. Vi började med att kolla in Del Morro Fort, ursprunget till själva staden pågrund av läget med bra vy över de olika haven. Vi fick dessutom svar på att Puerto Rico tillhört både England och Spanien. Sen strosade vi in mot stan som var väldigt mysig med kullestensgator och gamla färgglada hus. Vi hittade ett coolt Ben & Jerry's cafe som var värt två besök, för både lunch och glass. Självklart blev det också lite shopping, vi besökte Polo Ralph Lauren inte bara en utan två gånger.

För att komma hem högg vi en taxi men den nonchalanta taxichauffören hade aldrig hört talas om vårt hotell, efter Hannas skrivna lappar lyckades vi tillslut hamna rätt. Med trötta fötter och blåsor sjönk vi ner i Jacuzzin, palmerna vajade och månen lös upp våra brunbrända ansikten, med andra ord ett fantastiskt avslut på en mycket bra dag!

Imorgon blir det pressa, pressa, PRESSA!

J&H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar