måndag 21 mars 2011

FN-huset och Chelsea Market

Regen, regen aus fallen regen...

Påväg till FN-huset sprang vi in i inspelingen av TV-serien "the good wife", vi såg flera av skådespelarna som vi kände igen. Väl på FN-huset gick vi en Audiotour med en slags "telefon". Med på turen fanns en fransk kille som valde att ha sin "telefon" på fel håll med ljudet utåt på högsta volym vilket gjorde det omöjligt för oss runt om att höra vårt eget språk, mycket störande. Trots detta var det ändå ett mycket intressant besök.

Vi tog sedan oss bort till Chelsea Market vilket vi blivit tipsade om skulle vara trevligt. Utan några förväntningar blev vi mycket positivt överraskade över denna otroligt trevliga "saluhall". Överallt fanns delikatessaffärer, bagerier och mysiga lunchställen. Vi hittade ett Cupcake bageri där vi åt mycket goda Cup(of)cakes.

Efter att ha virrat runt med GPS (i mobilen) en lång stund gick vi tillslut in i exakt det hus den visade utan att det fanns något som tydde på att det var rätt. Innanför kändes det som ett fint lägenhetshus och hisschauffören som nog tyckte vi såg förvirrade ut undrade vart vi skulle.Vi följde med honom några våningar upp och klev sedan in i himmelriket av tyger! Vi hade tillslut hamnat på Mood fabrics (Project Runways tygaffär) tyvärr var det då bara 10 minuter till stängning så det får bli ett återbesök, nu gäller det att fundera ut vad vi ska sy!

Ikväll blev det storshopping på Forever 21 och Converse.

Imorgon väntar Frihetsgudinnan, Ellis Island och musikal.

J&H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar