söndag 20 mars 2011

Gospel & Empire State Building

Det är fina fingrar som skriver detta blogginlägg, i Puerto Rico var det stor rea på lösnaglarna, något som vi verkligen inte kunde motstå. Ikväll är första gången vi haft tid att fixa våra naglar och oj vad tjusigt det blev!

Efter en tids saknad efter havregrynsgröten från Breckenridge bestämde vi oss idag på morgonen för att testa Mc Donald's havregrynsgröt till frukost. En något otydlig frukostmeny gjorde att vi chansade lite i beställningen vilket slutade i en riktig brak frukost, havregrynsgröt med frukt, pannkakor, apelsinjuice och kaffe. Nästa mål var  en gospelkyrka i Harlem. Något sena efter att ha virrat runt på lite olika tunnelbanestationer hittade vi kyrkan och möttes av härlig gospelsång när vi kom innanför dörrarna. Det var verkligen en häftig upplevelse med många fartfyllda inslag och en engagerad församling, tanten jämte Jossan plockade plötsligt upp sin maracas ur väskan och spelade med i rytmerna.

Därefter kollade vi in Abercrombie & Fitch där det skulle utlovas fotomodeler i baröverkropp. Något besvikna blev vi allt när det inte stämde, att det var nollgradigt tyckte vi inte var en ursäkt och snygga vet vi inte heller om de var.

I eftermiddag åkte vi sedan upp i Empire State Building. Vi utnyttjade vår biljett till fullo och fick se hela Manhattan i dagsljus, solnedgång och kvällsljus. Mäktigt!

Imorgon har vi varit på resande fot i fem veckor, känns helt sjukt att vi varit borta så länge, tiden har verkligen gått fort, för fort tycker vi, något de där mammorna inte verkar hålla med om. Vi ska börja morgondagen med att kolla in FN-huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar