onsdag 23 februari 2011

Golden Gate bron, Sausalito & China Town

Idag har vi verkligen fått använda våra benmuskler. Vi tog bussen till Golden Gate bron och gick sedan hela vägen över. Verkligen häftigt! Hanna kunde andas ut när vi kommit på fastland igen. Hon var lika rädd som Jossan är när hon ska åka hiss på vårt Hostel. Efter en kort stunds vila började vi vandra de 4,7 km till den mysiga byn Sausalito. Där åt vi lunch och satt en stund i solen, väl värt all möda. Vi tog färjan tillbaka till SF.

På eftermiddagen gick vi från de höga finanshusen och de lyxiga butikerna till China Town. Plötsligt befann vi oss i China, allt var China, skyltarna, husen, affärerna och maten. Efter några hundrameter av detta myller var man sedan tillbaka bland Prada, Hermes och Louis Vuitton .

För att känna oss riktigt turistiga tog vi en tur med Cable Car, vi fick känna känslan av att hänga ut på San Franciscos gator.

Imorgon står det shopping på schemat!

J&H

1 kommentar:

  1. Gillar ni aaasgod glass och choklad så är Ghirardelli's ett hett tips! Den ligger i slutet av cable car, vid golden gate bron typ. Värt att leta efter:)
    Kram!

    SvaraRadera